In de prachtige kustplaats Jávea bieden wij:

* Verhuur appartement EL LUMINOSO

Het appartement heeft uitzicht op zee en bevindt zich op de meest geliefde locatie van Jávea op slechts 2 minuten lopen van het zandstrand El Arenal. 

JAVEA/XABIA is een exclusieve bestemming aan de Middellandse Zee, die veel te bieden heeft aan de veeleisende vakantieganger. Het is een authentiek vissersdorp gelegen op de meest oostelijke punt van het Iberisch schiereiland van Spanje tussen de steden Valencia en Alicante. De 25 km lange kust biedt prachtige stranden. In mei rijzen de swingende chiringuitos als mooie paddestoelen uit de grond waar de hele zomer volop gezelligheid is te vinden. Zandstrand El Arenal biedt een wandelboulevard, vele restaurants, gezellige bars, winkels en enkele discotheken. Om te snorkelen en te duiken zijn er heerlijke kleine baaitjes. Kiezelstranden La Grava en Cala Blanca lenen zich uitstekend voor het beoefenen van watersporten zoals jetskiën, windsurfen en kanoën. De romantische Cala Granadella wordt gezien als één van de mooiste stranden van de Comunidad Valenciana. Naturisten kunnen terecht op het naturistenstrand Ambolo en de Playa Moraig (Benitachell).

Daarnaast zijn er 2 golfbanen (Jávea en La Sella) en mogelijkheden voor tennis, karting, paardrijden, vissen, boot huren, wandelen, het maken van uitstapjes naar Valencia, Alicante, Benidorm of één van de vele andere dorpjes rond Jávea aan de kust of in het binnenland. 


Quick Search

Het weer in Jávea

Weersverwachting
Jávea
Meer weer in Jávea
U bevindt zich hier: Home Home